Overnachten

Anna, Floris, Guda, Willem, Winand en anderen. De namen van onze suites verwijzen naar unieke personen en gasten uit de geschiedenis van Château Wittem. Stuk voor stuk dragen zij een eigen verhaal met zich mee. Van historische torenkamer, sfeervolle suite tot intieme ‘chambre charmante’. Château Wittem beschikt over 12 kamers, onderverdeeld in vier verschillende typen.

De Château Tower Suites, Château Superior Rooms, Château Classic Rooms en een Château Room. Elk uniek en exclusief. Met een eigen kleur, een eigen sfeer en een eigen weids uitzicht op onze kasteeltuin of het omliggende Heuvelland. Klassieke patronen, traditionele elementen, warme kleuren in combinatie met zachte en natuurlijke materialen zorgen voor een serene en stijlvolle sfeer op alle kamers. Voor alle kamers geldt bovendien dat ze zijn uitgerust voor optimaal comfort met een minibar, comfortabele zithoek, inloopdouche en ‘turning down service’.

De torenkamer is een van de meest romantische kamers in het kasteel. Hier zijn er slechts twee van. De ‘Willem van Oranje Suite’ en de ‘Karl V Suite’.

Bekijk in detail
KAMER BOEKEN

De Château Superior Rooms zijn luxe uitgeruste kamers die verspreid liggen op de eerste en tweede etage van het Château. Pure luxe en comfort!

Bekijk in detail
KAMER BOEKEN

Intiem en bijzonder sfeervol. Onze Chateau Classic Rooms beschikken over alle service die u van een kasteel suite mag verwachten.

Bekijk in detail
KAMER BOEKEN

Onze Château Room met de naam Floris mag dan misschien onze kleinste suite zijn, het comfort is absoluut gelijk aan dat van de anderen.

Bekijk in detail
KAMER BOEKEN

DINNER IS
SERVED

Restaurant Julemont

Restaurant Julemont is vernoemd naar Ridder Winand van Julemont die rond 1200 met zijn familie het kasteel betrok. Met zijn gezelschap zal hij ongetwijfeld heel wat avonden aan tafel doorgebracht hebben en genoten hebben van de rijkdom, royaal gedekte tafel en riante maaltijden die in het kasteel bereid werden.

 

LEES VERDER